Repte CC: "Repte homenatge"

sábado, 2 de julio de 2011

10 comentarios:

Grey dijo...

Aquesta es una imatge, que a priori si si no penses massa, podria valer per molts dels que corren per aqui...

Amb els descartes, pots arrivar a la conclusió de per qui es...

PErò un cop saps per qui es, tot i esbrinar-ho descartant, penses: Si senyor, no hi ha millor homenatge per ell que plasmar la seva passió, la fotografia.

Així que penso que la fotu es per... En Lluis!!!

No s'em acut ningú en tot el repte que es mereixi el reconeixement com a fotograf, en esperit de superació, en ganes de que tot funcioni, en no dubtar en donar un cop de mà a aqui ho necessiti.

I per això, el trobo un homenatge particularment encertat i emotiu segur per la persona en qüestió. I celebrat pels que pensem que s'ho mereix!!!!!

Felicitats i bon repte!!!

Xesca dijo...

Aquesta és l'altre que no em quedava clar a qui homenatjava.
Un cop "col·locada" la d'en Cris i, per "descarte", només quedava en Lluís.
Tu Grey ho has dit tot, així que poc més puc afegir. Sense l'element de la foto això no existiria, així que... Per molts anys!

Lluis-T dijo...

aix, collons no em digueu això que sóc un sensiblero.

però.... quina mena de fotògraf creieu que sóc si no li ha tret ni la tapa de l'objectiu???
millor no contesteu.

PD: suposant que sigui per mi, per eliminació.

cmntez@gmail.com dijo...

Crec que ni l'has posat, l'objectiu. Però t'han és si les paraules dites són veritat. El teu objectiu ha sigut un altre a on la profunditat de camp és infinita i el diafragma el corresponent a cada ocasió, has mediat obrin-te i tanquen-te. No parlem però de velocitats sinó de les vegades que has pujat i baixat la persiana del local, tal qual l'obturador.
I segur que ha sigut la darrera per aparèixer la primera. Una bona capçalera.

Damián Costa dijo...

No sé si algú també fa servir Nikon, però vaig trobar ràpid el retrat d'en Lluis mitjançant la seva inconfusible Nikon.

Com diu en Cris, només és el cos, sense objectiu; que és com retratar al fotògraf en si, sense la deformació que pateix la imatge quan passa per un objectiu (doncs sabem que cada objectiu "deforma" la imatge real de forma diferent).

Bon repte.
Llarga vida al Repte Virus-T!!!

Imma dijo...

Primer vaig pensar que era un homenatge a en Marçal Font emulant la foto de A mitges, però clar, no podia ser, i a quí podía ser a algú que en un dels darrers reptes va fer una foto hometage a la fotografia en "hora de la veritat".
Crec que el homenatgeat estarà content :)

Sergio dijo...

Ben encertat companys, el Lluis i jo compartim la passió per la foto com a cosa externa a la nostra feina, i també compartim el mateix model de càmera.
Sembla una tonteria, pero aquest detall ha fet sempre que em senti unit a ell d'una manera especial!

Bon repte!

Octavi dijo...

Molt ben trobat. Les fotos del Lluis sempre m'han agradat molt. I també crec que es mareix ser l'homenatge foto/fotógraf, no nomès perque l'hi apassiona sino perqué s'ho curra molt perqué el repte seguexi sempre endevant!

Molt bona idea i bon repte!!!

Marçal dijo...

Inicialment no pensava que pogués anar dirigida a ningú en especial, ja que tots estem lligats a l'eina. Però després de llegir els comentaris, entenc que ell Lluís és el qui més casa amb la foto.

N'Arnau dijo...

Sense ser coneixedor d'aquest sentiment víncul d'unió pur i vertader,ara em sento plenament gaudiós.Ben plasmat i ben trobat.