Repte CC: "Repte Homenatge"...

viernes, 1 de julio de 2011

11 comentarios:

Xesca dijo...

Jo diria que l'homenatge és per n'Espín, tot i que ell es tallava un dit i tu t'has tallat la mà sencera!
Pot ser??? :P

Grey dijo...

Aquesta, of course, ja la comentaré quan tots plegats hagueu dit la vostra... jejejeje

Lluis-T dijo...

dificil... però com bé diu la Xesca sembla un homenatege al seu repte "connection". També podria ser un homenatge a en Marc i el seu repte "records bons o no tan bons", però l'estetica lliga més amb connection i a més en Marc ja està asignat.
Es impagable aquesta mirada de sonat i la càmara penjada al coll mentres vas fent trosets. Aquesta part de la foto m'agrada molt. La part de la mà la trobo més fluixa i la sang no es prou creïble. Perdoneu però algú ho havia de dir.

Fora conyes, és la culminació d'una evolució meteòrica en les teves imatges. Però... no nos chupemos todavía las pollas!

Damián Costa dijo...

Més que el repte del dit, la foto és l'instant immediat a la de "Tienda de portentos". Una idea molt semblant a la d'en Marçal: veure un instant anterior a la foto homenatge.

El que em té molt preocupat és la teva interpretació de l'emoció d'en Sergi E. després d'haver-se tallat la mà. Però no ser si em fa por que ho hagis imaginat o que pugui ser veritat.

Suposo que es sorprendrien a l'hospital quan vas anar a que et tornessin a possar la mà i vas dir que era pel Repte Virus-T: aixó sí que és dedicació.

Bon repte.
Llarga vida al Repte Virus-T!!!

Imma dijo...

A mí m'ha recordat la foto de l'Octavi especialment la de 1888, però també l'esperit d'altres com la del repte homenatge, victoria o derrota. Podria ser?

Currada foto!!

Octavi dijo...

Brutal foto!! Jojojo!!!

Jo també crec que va per l'Espin (the black cercle).

I crec que deu anar pel repte OFERTA! OFERTA! i en general pel cantó fosc del Sergio.

Molt bon repte i felicitats per la currada d'organitzar-ho!!

Marçal dijo...

Aquesta podria ser dedicada a més d'un dels que correm per aquí. És Octaviana pel retoc i la sang, també el mateix Grey ens ha fet esquitxos de sang més d'una vegada, i és clar, en Sergio també va haver de fer sang per poder posar la mà al formol.

Felicitats Ramon!

Bon repte!

Gerard dijo...

Jodeeer!!
Quina angúnia de foto!!! jajaja
I la cara és impagable!!!
Representa molt bé el que estem disposats a fer per guanyar el repte!!
Espero que ningú acabi així.
Bon homenatge!!

Marc Arisa dijo...

Quan la vaig veure, per un moment vaig pensar que anava per mi, xo no podia ser pq la Xesca ho va deixar molt clar, pero podria haver sigut l'altre cara de "secuestrador" al no haver pagat el rescat jajaja.

També podria haver sigut un homenatge a en Gerard per "records bons o no tant bons" però no podies ser, ja que era meu jejeje. Però certa ment es la d'en Espin!!

bon repte!!

N'Arnau dijo...

"(...)és la culminació d'una evolució meteòrica en les teves imatges. Però... no nos chupemos todavía las pollas!"...Renoi Lluís,jo de gran vull ser com tú.Doncs això,què quina crisi del progrés ni polles.A en Grey li ha progressat molt més que adequadament.I com a gran fita, que no última,aquest homenatge en forma de fotu.Guay.

cmntez@gmail.com dijo...

Mil perdons Ramon però aquesta no l'he comentat i no sé perquè. Ho sento sincerament i a canvi et dono dos petonets i et passaré el telèfon.