Vaga General

sábado, 2 de octubre de 2010

7 comentarios:

en Sergi dijo...

Vaga+General, la vaga (o el vago) el veig (amb dificultats, però s'intueix) i em queda clar que està dormint i l'han de despertar, hem trobat la vaga de la foto!
Però el que em costa més de veure és el concepte general, que diferencia aquesta foto d'una mandra matutina qualsevol?
La veritat es que després de donar-hi moltes voltes, ampliar la foto, tocar curves per mirar de d'"estapar" els elements del fons (fons força caòtic per cert) només se m'acut que ens has fotografia una: vaga en general, algú a qui tot li fa mandra, buscant d'aquesta manera el doble sentit de la paraula vaga i fent així una mica el que et dona la gana com fas en gairebé tots els reptes portant-lo així al teu terreny.
Però escric tot això sabent que viatjo per la carretera de les palles mentals, a veure que n'opinen els altres!

en Sergi dijo...

no he votat, en sóc conscient, votaré més endavant, haig de meditar molt la meva desició, les dues fotos m'han quedat una mica curtes, però això és només per unes expectatives que jo havia fet, així doncs no vull donar el vot al tun-tun, i ho faré després de la migdiada ;D

Sergio dijo...

Massa dificil de veure...

No punt

Xesca dijo...

He esbodellat l'imatge per tal d'intentar descobrir el que no veia a simple vista però és tan diminuta que no em dona per massa.
Espero que expliquis el que ens volies transmetre i personalment no he estat capaç d'entendre.
Gràcies!

Marçal dijo...

Com a la resta, ho veig tot molt tapat i confús. No veig la intenció que hi ha darrera tot aquest embolic de formes humanoides tenyides de blaus i negres.

Lluis-T dijo...

Sembla que son 2/4 de quatre (matí o tarda?). Una mà sembla que vol despertar a algú que dorm...
És realment una vaga "general"? Es a dir, un paio que pasa de tot (lisua), està de vaga de tot?
Bé, en quant a idea segurament no la interpreto correctament, però fins on he arribat no m'ha semblat prou interessant com per donar-te el punt. Tampoc ajuda haver de mirar-se tant la foto per intentar entreveure alguna cosa entre la foscor (estem de vaga, recorda). No point.

Grey dijo...

Vaga general?
Molta gent va treballar.
El piquets estàn treballant (d'una manera de dubtosa honorabilitat).
Els manifestants, si descomptem a gent en paro, a colectius que només hi van per trencar coses, els que van a les "manis" coma "feina" habitual... Qui queda?

La única i veritable realitat, es que qui va fer vaga i no va anar a treballar el que va fer es quedar-se a casa dormint. Sino de qué collons serveix no anar a treballar?

Vaga general=quedar-se acasa dormint, no hi més... Ni tan sols als vostres cervells, colla de sómines!!!

A veure si insultant es genera una mica de debat que sembleu en vaga general...