Repte CII : "Llibertat"

viernes, 31 de julio de 2009

5 comentarios:

en Sergi dijo...

En un primer cop de vista una imatge carregada de símbols amb la seva simbologia corresponen.
-Globus d'Heli (amb la capacitat de volar, metàfora de la llibertat? per cert no n'hi ha de mes feos?)
-Imatge en negatiu (ens estàs dient que el que vols mostrar un exemple contrari?, o vols mostrar algun tipo de paradoxa?)
-Una balla (negadora de llibertat?)
-El chico del pijama de rallas (un nen innocent mancat de llibertat?)
-Una imatge que resulta impulsada a volar en la direcció del globus (situada a dalt a la dreta dins d'un marc negre, sinònim de la forma de l'ànsia de llibertat? representat pel globus? a dalt a la dreta també?)
Uff!!
És com un gran collage de simbolismes.
Crec entendre el jeroglífic en una direcció; la llibertat, la voluntat d'aconseguir-la, la força amb la podem arribar a lluitar, és tan forta que fins i tot podem donar la volta a la situació més oposada. Querer és poder, impossible is nothing (reflexió patrocinada per adidas!).
De veritat llàstima que no puc votar a les dues imatges, perquè sincerament crec que a nivell sintàctic la imatge està molt treballada, però a nivell formal potser és massa recargolada i pot resultar confusa.

Sergio dijo...

Punt! No tinc res a dir després de les parrafades d'en Sergi ;)

Marçal dijo...

No acabo d'entrendre la necessitat de posar-la en negatiu. Li veig una lectura clara i neta al contraposar tant simplement el globus que té per destí l'atzar de la dirercció del vent, o sigui, una sensació de llibertat absoluta. Però està lligat al tancat d'alta protecció, o sigui, la negativa de llibertat.
Tot plegat la fà una imatge molt expressiva tot i que m'hauria agradat més un globus vulgaris i la imatge en positiu.

Lluis-T dijo...

el que comentava, trobo similituds amb la imatge de l'arnau, el negatiu jo l'interpreto com una llibertat no desitjada ()l'esser humà i l'enamorament de les cadenes). Però la imatge la trobo molt més poètica i evocadora, quasi un dibuix...i la lectura de la imatge molt clara...punt

N'Arnau dijo...

Enhorabona pel bon resultat del repte proposat.Confio en algún reencontre en futuribles reptes.