Protesto!

viernes, 16 de noviembre de 2007

12 comentarios:

Lluis-T dijo...

Aquesta es la foto perfecta del repte "protesto". Ho dic sense conyes, et donaré el meu punt, ja que es una merda de foto pero s'ajusta que ti cagues al repte. Pasant d'encuadres, d'ajustos, de composició, de captar una bona llum.. res, . A més, fer-nos tornar a la misteriosa porta es tota una lliçó de com protestar. Mira que no et pensava votar, pero apali un punt al sac. Et juro que no ho faig a posta perque continuis fent fotos al repte.

Octavi dijo...

La veritat es que ha estat difícil votar en aquest repte.

Primer no entenia la foto del Arnau, però he de dir que la meva incultura es amplia, i més en temes de protesta (No us enfadeu, però quant un tema es massifica em dona grima, per exemple les caceroles; es va convertir amb una mena de festa rítmica on la gent fins i tot s'ho passava bé, si hagués mort la filla del que sortia rient i tocant la cacerola com si l'imbécil de Carlinhos Brown estigués desfilant, no crec que li fés tanta puta gracia el temita).

Per a mi les dues son clares protestes. El dubte està en que la del Sergi té molte més ironía i es més propera als que votem i la del Arnau es superior artísticament parlant.

Aquest cop, el punt no es per tu (però tu xiula).

cmntez@gmail.com dijo...

Em vaig quedar de pasta de moniato quan em van dir quina porta era. Tan sols perquè m'esperava una foto amb cara i ulls. Aquesta només té cara. Els seus ulls no han vist més enllà de la plana de la imatge. El fet de què s'escollis la teva foto com a guanyadora la setmana passada estava fonamentada i clara. Tota la resta de comentaris van ser dits dins d'un règim democràtic. No hi crec en tal règim, tan sols perquè va ser dirigit per partits comunistes per realitzar la transició cap al socialisme i ja em portem masses de transició. Però tota la societat continua dins d'aquest i per tant ens em d'amollar. Democràcia ho entén com a: fes allò que fa la majoria i digués el que et surti del puto recte.
Per tant la teva protesta no l'entenc.
No l'entenc perquè va guanyar la foto que més vots tenia i els comentaris van ser com sempre. Ara si estem en contra del socialisme i no volem que a tots se'ns tracti per igual i només protestem quan la pedra ens fot a nosaltres, doncs protesta. També, com tampoc volies que la gent no et votés i jo sóc dels què m'agrada fer sentir bé a la gent. No ho sé, entre un raonament i l'altra el meu vot de protesta se'n va cap a l'Arnau. És una protesta amb cara i ulls.

cmntez@gmail.com dijo...

no és entén sinó entenc. Potser era això el que no entenies?

Damián Costa dijo...

Me gustó tener que pensar, me gustó que fuera la misma foto desnuda (sin retoques), me gustó la ironía,... así como alguien pudo no entender la foto del Sergi en el reto anterior que me tocaba de lleno, en este reto hay que admirar la ironía fina que consigue la foto.
siempre lo he dicho, nunca llegaré al nivel técnico de todos vosotros cuando haga una foto, pero hablar del tema de la foto sí que me veo capaz. Y esta foto, después de toda la movida nterior, tiene miga.
Me parece espectacular. Me gusta que aparezca gente en la foto porque humaniza la misma puerta que la semana pasada estaba envuelta en un halo de "misterio". La luz de día, saber cual era la localización, ser exactamente la semana después de la polémica, me parece que le aporta mucho contenido a una foto que en otro momento no hubiera tenido sentido alguno.
La del Arnau también es una protesta, pero mi incultura ha tenido que hacer que aluien me diera una pista para entenderla, por lo que creo qu no todo el mundo puede entenderla, pero la de Sergi la puede entender todo el mundo que vota en este reto y eso es algo que le da otro valor añadido.

MI VOTO ES PARA LA FOTO DE SERGI.

Técnicamente, la de Arnau es buena (a mi modesto entender): el encuadre, la combinación de colores que decía Octavi,... pero la de Sergi no necesita de nada de eso; tal cual está tiene toda la fuerza que, por otra parte, nosotros lo proporcionamos la semana pasada. Y aprovechar eso y saber canalizarlo de forma clara y entendible es un logro.

PD: En otro tema, me gustó mucho el pase del viernes. Fue como una prueba donde se superó con nota alta. Cristo, ya sabes que tenemos que hablar.

cmntez@gmail.com dijo...

Pero todos sabemos que sólo una persona supo identificar la puerta al igual que la foto de Arnau se hubó de explicar.

Sergi dijo...

Bé un cop finalitzat el temps de votació explico la meva foto:

La veritat és que aquest cop te poc a explicar, vosaltres mateixos ho heu dit, senzillament he volgut mostrar despullat del tot (ni tant sols he reduit l'arxiu per penjar la foto, o sigui està tal com surt de la càmara) el lloc on vaig fer la polèmica foto del repte passat, tant senzill com això, una protesta en primera persona, contra tot el que és va generar del repte anterior, amb una mica (força) de mala llet (ingredient bàsic per una protesta) i ironia.
Només això...

pd: no sabeu el que em va costar no tocar ni una miqueta la imatge, el photoshop em parlava i tot: " seeeeergi les curveeeees per favorrr, una mica de niveeeells i ja estaaaaaaa..." :D

N'Arnau dijo...

La qüestió és anar delimitant pautes de comportament a l'hora d'afrontar el Repte.En aquest cas el fet de si és vàlid o no recorrer a fotos d'stock o no...A mirar el correu s'ha dit!(on el tema serà tractat de manera molt més extensa)

N'Arnau dijo...

La qüestió és anar delimitant pautes de comportament a l'hora d'afrontar el Repte.En aquest cas el fet de si és vàlid o no recorrer a fotos d'stock o no...A mirar el correu s'ha dit!(on el tema serà tractat de manera molt més extensa)

Lluis-T dijo...

Ja us ho dic jo, com a master cabronàs que sóc: la foto te que ser feta duranta la setmana, així es va parlar i no crec que pugui ser d'una altra manera. Sino la paraula repte s'hauria d'eliminar.
Dixit i xiulat queda

Marçal dijo...

Sento havar arribat tard... No tinc excusa.

Arribo aquest matí a l'estudi i fot un fred de cullons. Obro el repte i després d'haver llegit els comentaris ja sóc en màniga curta...

El meu vot és pel Sergi i la seva fina ironia. Trobo enceratda la repetició del lloc però descartant tota tècnica utilitzada a l'anterior repte. Fins i tot l'home que camina cap a nosaltres sembla que de reull doni un cop d'ull a la foto i es digui: Això ja no és el que era...

Octavi dijo...

Juer.... Yo desaparezco cinco minutos y a todos les entran delirios de grandeza (H. Solo).

Doncs res, ejem... (Heu d'imaginar-me com si fos enmig d'una discusió de parella, la típica que a més et fan preguntes del pal "A que tinc raó?" i tu dius " Sí... No sé... Jo...")

Aixó es per passar-ho bé i res més... Voti qui voti i passi el que que passi, de malos rollitos ja n'hi han masses de gratis com per fabricarne mes... Digu yo...

Xiula que es gerundio (O geroni, que m'agrada més)!