Imposible

viernes, 9 de noviembre de 2007


Me parece que hay que "esforzarse" un pelín...

Ea...

41 comentarios:

Octavi dijo...

Xiula?

Octavi dijo...

Voy! (Segona part)

Entiendo que la gracia está en ver/comprender lo que hay en el ojo... Pero es que no hay forma humana de descubrirlo! Al menos para mí, igual para los demás tiene algún sentido. Te juro que la ampliado (Al 400% es el límite para tratar de ver algo que no sean píxeles) pero no veo que coño es: Alguien tirado rodeado de peña... con una bolsa roja colgando...? O es una guitarra...? Que cojones quiere decir eso?!?!?

No puedo darte el punto pq no la entiendo... La de Sergi tampoco, pero me gusta más. Le doy el punto solo por eso, ya que creo que no habeis plasmado bien el reto, al menos para mi!

ANA dijo...

Hola, Soy Ana compañera de teatro de Damián, para poder ver el efecto en el ojo, pica encima de la foto y lo podrás ver, un saludo.

cmntez@gmail.com dijo...

Em sembla veure ballarins fent alguna cosa difícil, potser?. I l'espectador pensar que és molt difícil, podria ser, no?
No m'acaba de barrufar del tot.
Trobo que el camí era encertat o almenys més millor pensat que l'altra foto però t'has quedat pel camí.

Octavi dijo...

Sigo sin verlo Ana, y te juro que me la he descargado y ampliado en el Photoshop... Y no consigo verlo... Quizá sea él rodeado de chicas... que lo quieren matar...? o... es que no se... Em sap greu Damià, pq es obvio que te lo has currao... Pero es que no se ve...

Marçal dijo...

Doncs jo tampoc veig el què!!! Sembla un grup de gent que felicita a un d'ells tot abraçant-lo? Fins i tot en el cas que fos una mica més clar o més gros no acabo de veure l'intenció. Ho sento però m'és impossible donar-te el punt...

Lluis-T dijo...

jo tampoc et donaré el punt. Com diu Cristo, no em barrufa. Ni com a repte ni com a foto aillada, no em diu res.apali, a xiular

N'Arnau dijo...

Em sembla que acabo de veure allò què ningú més a vist...La impossibilitat de veure el motiu de l'ull...Ualà!I el tema del repte porta com a títol...Impossible!Doncs ja ho teniu.De res.Però em sembla què hi havia una altra intenció i amb això coincideixo amb el post d'en cris mtnez,que s'ha quedat pel camí...Potser la propera...

Octavi dijo...

Doncs mira, no se si es la intenció del Damià o no, però m'agrada la concluso que n'has (ns'l-hi-ho'la) tret Arnau!

Xiula gaire!!

Lluis-T dijo...

Brillant Arnau, si ho haguessis dit abans hagues votat el repte d'en Damià, jeje

Damián Costa dijo...

Bon dia, xiuladors i xiuladores...

Escribo esto desde el hiper-mega-super-buen-rollo. Quiero dejarlo claro porque no quiero que nadie piense que estoy mosqueado ni nada por el estilo.

He estado revisando mi foto y, ciertamente, es difícil entenderla. La causa: es que no soy tan bueno haciendo retoque fotográfico como alguno de vosotros, ni soy tan buen fotógrafo. No me molesta: no se puede ser el mejor en todo. Seguramente, editando video romperíamos el Octavi y yo. O sea, que yo me esfuerzo todo lo que puedo para intentar aprender de vosotros. Y creo que simplemente haciendo clic sobre la foto se amplia lo suficiente para ver que es un hombre rodeado de mujeres (o una persona rodeada de otras), pero ciertamente cuesta entenderlo todo. Para mí, es una foto fallida que si no logra hacer entender el tema, no cumple la condición del reto, por muy imposible que me parezca estar rodeado de mujeres intentando aprovecharse de mí sexualmente.

Pero lo que tampoco entiendo es lo de que la foto de Sergi tampoco la entienda la malloria pero se puntúe (y conste que creo que es técnicamente mucho mejor que la mía y que la entendí cuando la vi). Entonces deberíamos llamar al blog "lamejorfoto.blogspot.com" o omitir el cumplimiento de un tema como condición del reto.

De todas formas, conste que si yo hubiera votado habría entendido la imposibilidad de cruzar el muro ("the wall"... jeje), aunque tampoco creo que se vea claramente si hay o no pomo (puede ser un pomo redondo). Pero no necesito ampliar la foto, la puerta está oxidada y seguramente no "podré abrirla". Técnicamente, no entraré en ningún detalle. Pero creo que la entendía para votarla.


PD: recuerden que este viernes se hará pase de película... Octavi, al final te hago caso después de meditarlo con la almohada: se pasará "Evil Dead 2. Dead by Dawn" (en español "Terroríficamente muertos"). Más cachondeo, más risas y más antológica que la primera parte. Sergi, como mucho mañana te paso el texto del panfleto...

Damián Costa dijo...

Lo de hiper-mega-super-buen-rollo es muy "o sea" (con voz de pija adolescente)... pero quería dejar claro que no hay nada... no vaya a ser que después me llame el Lluis... jeje

cmntez@gmail.com dijo...

Pero no se trata de hacer fotomontajes. Se trata de realizar una imagen. Cada uno utiliza sus armas. No entiendo porque te disculpas. Octavi no es fotografo y nos ha metido una repasada a los fotografos.
Tú eres bueno haciendo una secuencia porque es el lenguaje que mejor conoces, pues hazlo. Y también nosotros aprenderemos.
Y también es de buen rollo.
Damián, has competido con una foto que puede no se identificará con el reto, pero era buena. Yo perdí con una foto hecha con un móvil!!!
Y todavía padezco de insomni.
Ánimo que más se perdío en el 1714 y lo seguimos celebrando.

cmntez@gmail.com dijo...

Pero si tiene pomo, está roto. Seguro.

Lluis-T dijo...

Efectivamente, el teléfono sonó, pero por otros motivos... ahora que veo los comentarios, pues claro es una opinión muy aceptable. Pero el pueblo es soberano como el brandy. Pero muy buena reflexión, si no nos parece que refleje minimamente el tema del reto podría plantearse la abstención. La polémica está servida...

N'Arnau dijo...

Poz si!Crec que el Damià l'encerta pel què fa al tema proposat i la foto que en resulta.I miran't enrere se'n troben unes quantes que potser exemplifiquen la qüestió.Opcions i variables en tenim o sigui que les podem valorar per anar definint encara més la mecànica del REPTE.
P.D.:"Yo perdí con una foto hecha con un móvil!!!"...ehem...Joer cris mtnez!Vaya putada no?Això és Can Pixa!...A què si?!"

Octavi dijo...

Falta lo de "no està bé que ho digui jo però..."

Xiula!

cmntez@gmail.com dijo...

Això és per lligar-hi cadires.
No hi estic d'acord. Vull dir centrem les decisions i no variem cada setmana o això semblarà Can Pixa torta (perquè a sobre és torta). Perquè hi han hagut precedents, com diu l'Arnau.
Estic d'acord amb en Lluís perquè podem votar la foto que més ens agradi dins del repte plantejat. Crec, i és personal, si la foto d'en Damià hagués estat més evident en quant a la imatge el resultat hagués estat diferent. Però no ha sigut així.
Les normativa sembla que pateix però per mancança. En quant a la decisió de votacions... cadascú és lliure.
Proposaria una repassada a les normes i ampliació d'aquestes. L'abstenció és possible però el "beneficiat" sigui el mateix Master, per exemple.
Arnau! He notat, què no vull dir que sigui, un cert to de pitorreig?.
Ho he posat com exemple. Vull a mi em va agradar molt la teva foto(em creix el nas). Delicadesa(una mica més). Res improvisada (uh! que llarg). Només era com a exemple.

Octavi dijo...

jejejejeje Cris...

Molt bo!

Per cert, tota la meva puta vida havia pensat (jajajajaj) que era llogar cadires i resulta que es lligar!!!

Mai havia entès qui collons era l'imbècil que llogava cadires... I resulta que l'imbècil era jo!

Mai no aniràs al llit sense una succionada de gland!

Dixit!

Sergi dijo...

M'entres estava al lavabo, pensava la millor forma de contestar el post, i per generació espontània m'ha visitat la frase que arreglarà la situació per sempre:

Foteu el que us doni la gana i punt!

sembla mentida, si no enteneu la foto, no la voteu per si de cas, no sigui que vulgui dir algo que no us agradi, però, en principi la gent te altres coses a fotografiar que no pas parets, vull dir per alguna cosa vaig decidir fer la foto que vaig fer, no creieu? no entenc amb quina frivolitat podeu dir si la foto representa o no representa alguna cosa, si s'ajusta al repte?

repasem:

Vampir foto Sergi: on està el vampir? no s'ajusta!
Vampir foto Octavi: on està el vampir? no s'ajusta!

Sexe foto Octavi: al penthouse no t'ho publicarien mai això! no s'ajusta!
Sexe foto Cristo:potser tu en tenies ganes, però no n'hi ha prou (perdona la conya Cris!) no s'ajusta!

Catastrofe compartida Marçal: Ous? amb mans? com a molt pel repte d'impossible! no s'ajusta!
Catastrofe compartida Octavi: un ull, val! que més? no s'ajusta!

L'inici del cami Marçal: desde quan les fulles caminen? no s'ajusta!
L'inici del cami Sergi: no hi ha foto, evidentment no s'ajusta!

Solitari! Merda! no em bé al cap res enginyós per dir, s'ajusta, però les dues son lletges, fora també!

Món Oníric Lluís: oníric no se, desenfocat segur? fer esforç per entendre? no gracies! no s'ajusta!
Món Oníric Sergi: que merda és això tan fosc? Ostia en Sergi! Merda! no s'ajusta ni de conya!


Segueixo? (ara que potser un agrada "viciosus")

Octavi dijo...

Res xaval, parrafada barata!!

S'ajusten la majoria, vampir implicava el món dels vampirs, com ja es va dir, sexe más claro l'agua. catastrofe compartida s'ajusten perfectament els dos, etc, etc... Ets una rabiosa (carinyosament, que aqui la penya s'estressa de seguida), la paret es com si jo faig un plá de dues hores d'un arbre i dic: Però que us passa cabrons? No ho enteneu u que?!?!?!

Doncs no, no ho entenem, i l'abstracció o l'art conceptual si no s'entèn no es vàlit (Lynch, aplicate el cuento). Una obra ha de ser entesa pels damés en el sentit que el seu llenguatge funciona, sino es una autoxiulada per a un mateix i per ningú més (Que em sembla bé, però el repte requereix enteniment per votar).

Aaaaaaaamén!

Sergi dijo...

Doncs a la meva àvia li ensenyo "la nit estrellada" de Van Gogh, i només veu ralles!

Puto vincent!

A veure que jo ni m'emprenyo ni res, és per fotre una mica de marro, però, enteneu que no podeu dir que una foto no s'ajusta al que jo entenc com impossible, crec, vaja, és més en Cristo va fer una molt bona lectura de la imatge (com a mínim s'acostava al que jo volia dir).

Ep però que no voleu votar, doncs no voteu i punt, ara que la gent fa la foto amb tota la intenció, no pas amb ànims de treure's el mort de sobre. Que no és capta aquesta intenció? no passa res. Però home! no digueu que no té a veure amb el repte! que això si fa mal, prefereixo que em digueu que és una puta merda! (sincerament)

Sergi dijo...

per cert!

Remember wheeeeen! tadadadadà!
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7083641383556011782&postID=1746727471282123728

Octavi dijo...

No i no!! (M'agrada el marro)

La d'oníric ho transmitia, la de impossible no. A mi la foto del repte impossible em transmateix moltes coses (La foto m'agrada ostia puta i santa alhora), però no em transmet impossible per cap banda. I no em vinguis amb soc un geni i vosaltres no ho entenu, però la proxima generació igual sí... Impossible no es una porta xiulosa que vol obrir-se però després xiula. Impossible es alló que no pot ser. I la teva foto, de fet, existeix.

Sergi dijo...

Ara m'agrades! si acabarem dient el mateix al final, ja veuras!

N'Arnau dijo...

Octavi...M'agrades.Apa Sergi,què amb això de..."enteneu que no podeu dir que una foto no s'ajusta al que jo entenc com impossible"...Això de "no podeu dir" és una mica,com dir-ho...agosart?Això d'ensenyar les vergonyes és el que té...

Sergi dijo...

vergonyes?

Lluis-T dijo...

voy al marro.
Totalment d'acord amb l'Octavi, NO de bon rollo, com he llegit varies vegades en les darreres entrades, jo no ho diré de bon rollo, si no amb tota la mala folla que pugi, i qui es moleti que vagi a XIULAR!! Sergi, com gosses (gossa) dir que nosaltres no podem dir i tu tens tota la llibertat per dir tot el que et surti del glande? Si algú diu que no s'ajusta, doncs per ell no s'ajusta i punt i si no li transmet i pensa que ha fet un truño de foto, pos a cascarla y a darle al soberano. Indignao es lo que estoy, pienso votar todas las fotos con el comentario : se ajusta/no se ajusta, hombre ya que uno tiene una edad.
Y otra para Cris, (hostia, esta mejor bajo el tono). Com gosses(gosa) dir que potser hauriem de posar mes regles. Regles?? tu? el de las cadenas-protesta pidiento reglas??? JUAJUAJUAAAAAA espera que me descojono!!!!!!!! Viva Gekko

Octavi dijo...

Ari ari!!

Quiero acciones de la Blue Star!!!!

Damián Costa dijo...

Me encanta!

Me encanta la polémica!


Pero el siguiente reto pienso votarlo sólo si se ajusta al reto alguna de las fotos. Si no lo hacen, me abstendré.


He dicho

Sergi dijo...

de veritat que si teniu ganes de carregar-vos el repte, hi ha formes millor de fer-ho! el que no entenc és la posició d'en Lluís, doncs el cop que li van dir que la seva foto no s'ajustava, aleshores si es va indignar, el tema és que vosaltres no us sembla que la foto transmeti el repte, d'acord! per aquí podriem entendre'ns, però d'aqui a dir que no s'ajusta? jo per part meva miro de fer la foto tan bé com puc (dins del temps que tinc) i miro d'explicar alguna cosa amb la foto, si vosaltres no ho capteu, està clar que algo falla en el procés comunicatiu, però evidentment, falla l'emisor (o sigui el fotògraf) i falla el receptor (l'espectador) perquè misatges més complexos s'han desxifrat, no creieu?
A mi personalment no em fa res votar una foto només per estètica, dins d'un joc de reptar fotograficament, de fet els aquí presents ho havieu fet en d'altres ocasions, sense cap problema, no veig on està el problema aquest cop.

O Lluís explicam la foto de l'Arnau de "de tornada" o la vas votar purament per estètica?

O Damià la foto d'en Cristo de Sexe, s'ajusta al repte? o la vas votar també per qüestions estètiques? (que em sembla perfecte a mi!)

Vull dir, feu el que vulgueu, evidentment, com si no voleu mirar les fotos (tampoc ho trobaría tant descabellat!) però home penseu que és un divertimento, no res més, i penseu, que aquí el paper fàcil és criticar, i votar, la part difícil, és pensar quina foto fas (no amb la finalitat de guanyar...) per mirar d'explicar una història. Que sota el vostre criteri no funciona? doncs no voteu (i ens tornarem a trobar amb reptes on no vota ningú, segur) i aquell dia decidim que fem, ara per part meva se'm treuen les ganes de fer fotos pel repte, ho dic cincerament (no deixaré de fer-les).

La foto de la paret i la porta:
en cristo deia als comentaris: "...El fet de no continuar, de no poder passar. Jo m'hagués estalviat la porta..." i més endavant posava: "...Les portes s'obren per molt tancades que les deixis..." i continuava: "...tinc la sensació de què penses obrir-la..."
En Lluís comentava: "...A mi, al contrai que Cristo, no hem dona la sensació que la porta s'hagui d'obrir..."
En Marçal comentava: "...tot això podria voler dir que és una porta infranquejable i per tant impossible de entrar-hi..."
L'Arnau no li semblava tant impossible una explicació i comentava: "...posa-li paret,posa-li porta, i què tenim?Doncs segur què la significació hi és, i per més simbolismes que se'n puguin derivar d'una paret i/o d'una porta,que no són poques,doncs trobo a faltar una explicació més concreta del tema..."

Bé no entenc les vostres queixes doncs, jo volia mostrar un mur evidentment com a simbol d'un problema, d'alguna cosa a superar, a priori impossible, però aquest mur te porta, tots els impossibles tenen alguna porta/camí, si hagués obtat per una porta oberta (com comentava en Cris) hauría estat molt obvi que no hi havia impossible per enlloc, però vaig buscar (i vaig buscar de veritat, vaig estar donant voltes com 3 hores pel barri de nit fins trobar el lloc) una paret on no quedés clar si aquesta porta es podia o no obrir, per a priori semblar algo infranquejable, però potser no tant, ja ho diuen els de Nike:
impossible is nothing!

era tant difícil?

Octavi dijo...

jejejejeje.... està clar que us va la marxa....

NI SE US ACUDEIXI DEIXAR DE FER EL REPTE QUE MOLA MOLT!

I Sergi, que no, impossible es impossible; no: No hi ha res impossible. Impossible es una tomba oberta i buida amb patjades al costat, per exemple, Impossible es un home volant movent els braços com un ocell, impossible es una dona pensant (Chupaos esa féminas del mundo!), impossible es que jo rebi un bukake de tots els virust (Buenu, aixó ves a saber...)... Estar clar que vol dir no? I una paret amb porta o sense es xiulós.

Per altre banda, jo seguiré votant encara que sigui per estética, no votar es de desagrait!

O no...

Sergi dijo...

i corre és de cobards, o això diu en Reixach

Sergi dijo...

per cert per mi una tomba buida amb petjades al costat no és impossible sino necrofilia...

Octavi dijo...

El Reixac? El del futbol?

Anda ya un oso hormiguero...

Octavi dijo...

Si es que... ja sabia jo que lo de la tomba ho xiularias... Al principi he posat tomba oberta, però he pensat, calla que et diran que n'hi han moltes, doncs res, ni afagint-li'ho-n's més coses...

per cert, quina es la meva contrasenya?!?!?!

Es més, envieu-me un email dient que vol dir Virus T per cadasqún de vosaltres pel logo!!!

cmntez@gmail.com dijo...

Eh! Jo sóc el revolucionari!
Què collons foteu! Ara em trèieu l'únic significat de la meva vida.
I en Vincent, no us foteu amb en Vincent que trec la falç i comença a tallar caps!!!
Apa!
Punto pelota!

Lluis-T dijo...

M'encantaaa la resposta d'en Sergi, xato això vol dir que encara ets viu. I començo a estar d'acord amb en Damià que li agrada la polemica. Però plantejar-se si continuar amb el repte?????VAmos, antes muerto que sin reto. Que faria jo cada matí mentres esmorzo ?

Lluis-T dijo...

I com qui no vol la cosa, ja som a dijous, i no puc esperar per "rajar" del proper repte, jeje.
Ah, no estic d'acord, criticar També és MOLT dificil.
Per cert, crec que hem batut el record de xiulades per entrada. Ahí es ná!

cmntez@gmail.com dijo...

El récord d'entrades i el comentari més llarg. Aquest post hauria de ser penjat a la paret del local.

cmntez@gmail.com dijo...

rècord, perdó.