Ferrocarril

jueves, 29 de noviembre de 2007

A mi m'ha agradat anomenar-la: "Històries matineres d'un ferrocarril imaginari", no sé perquè. Tinc cinc pernils pels cinc primers que em votin... o no.





Ja la comentaré quan haureu votat.

4 comentarios:

Marçal dijo...

Que tothom està posant "filtro nubes" a totes les fotos que heu fet fins al dia d'avui?

Bé, aquest és un repte difícil de votar, ja que els dos heu sortit amb coses ben interessants. De fet, mentre escric això, encara no tinc ben clar a qui donaré el meu punt. M'agrada molt la escena imaginària que ens planteges. L'acting "no se si es diu així" dels figurants està molt lograt i dona molt el pego. No se si el fet de que es veigi que està fet al local, és una cosa buscada i imporatnt de del punt de vista de Damian-T. En tot cas, a mi em desagrada una mica. Poser un banc del carrer, o dos de seguits (com fent veure que cadascun és un vagó) li hauria donat un embolcall més surrealista encara.

De totes maneres M'acabo de convèncer que el valor de la teva idea és molt potent i el primer pernil ja té amo! puntet per tu!

Sergi dijo...

(Jo faré una valoració exprés, doncs no se si després tindré temps de votar dins els horaris, així doncs ara voto i més tard ja valoraré).

Després d'aquesta bonica intro et dic, que ho sento però no hi ha vot per tu, tot i que com a plantejament em resulta molt interesant.

eh dit!

Octavi dijo...

Certament els dos reptats us ho heu currat. Es dificil donar el puntet de satanàs!

Peeeeeero... La del Lluis m'ha cautivat desde el principi. No hi ha punt per a tu aquest cop.

Estic d'acord amb en Marçal, mola la currada dels actors, però el fet que es vegi el fondo del local em treu fora de la foto...

Ho sento.

N'Arnau dijo...

Foto amb una resolució molt divertida...Però em dóna la impressió què si li podria haver tret molt més profit,com si aquesta fós un esbós i i faltés la foto conclusiva.Bona intenció per el punt com què no...Cagun el pernil!