Sexe

viernes, 26 de octubre de 2007

10 comentarios:

Sergi dijo...

Eps! ja tenim una primera foto, i al contrari del que semblava previsible, ha sigut en Cristo el primer en donar la cara, bé la cuixa.
Ara a esperar al cap de setmana per valorar.

Octavi dijo...

Xiula gaire.....

Sergi dijo...

La foto, no la acabo d'entendre, vull dir, la relació entre sexe i la foto, però deixem això a banda, doncs no és el més important, al cap i a la fi el tema és una excusa per començar per alguna cosa.
No entenc la posició de la dona al només ensenyar una cama, potser hauria jugat més a ensenyar, fins al límit, vull dir, anar fins al punt que és veiés alguna cosa, pero que, aix! quedés amagat.
Entenc que et tema que va proposar el tarat de l'Octavi és mooolt dificil. Però crec que aquest cop et quedes sense punt...

Marçal dijo...

La sensació que tinc al veure aquesta foto és més d'allò que en certs imagebanks classificarien com a eròtico-glamourosa-sensual. M'agrada la mitja trenada per aquest tema, però hauria de ser un petit detall que acompanyaria al tall de debò.

Entenc que és difícil atacar el tema pel broc gros i no raure en vulgaritats però l'Octavi prohibia qualsevol mena de succedanis...

No et puc donar el punt.

cmntez@gmail.com dijo...

Jo com sempre faré allò que ha de fer qualsevol que realitza una feina.
El tema era complicat, no pel tema en sí. La dificultat era no caure en l'erotisme ni a la pornografia. Tots dos són sexuals i indueixen al sexe, però no eren el tema. Podria haver fet la foto sense model però tenia ganes de fotografiar a una model. Depenent de la confiança amb la model és pot arribar a més o a menys. Entendre no és pot entendre com a sexe, o si. No és la foto que faria si parles de sexe. M'agrada com és. I la vaig penjar perquè m'agradava, posats a fer una foto, aquesta em val. Sóc més o m'agrada més la visió de Helmut Newton. Jo hagués fet quelcom més semblant a la foto de Helmut Newton "Saddle I. Vogue Homme, París, 1976". Però he hagut de "limitar-me". Sinó he mostrat més no és perquè no volgués sinó perquè he respectat els límits que m'han sigut establerts i els quals respecto. Si a la foto hagués sortit jo, seria diferent, però no tocava. Ensenyar més o menys no és la qüestió. La qüestió és, si vaig plantejar bé el tema. La resposta és no. Per tant, no puc respondre o defensar més la foto.

Aprofito per saludar els companys que la nit de Divendres van tenir un ensurt amb el cotxe i que per sort no han patit danys físics. Ànims "matxotes", com víctima d'un parell se molt bé el que s'ha sent i per sort tot a quedat en una experiència, no cal fer més. Tot continua i la setmana que ve un de vosaltres serà reptat. Una abraçada i feu bondat.

Lluis-T dijo...

jo vull ser la veu de la discordia així que donaré el meu puntet al Cris. No estic convençut del tractament en blanc i negre, potser hem deixa una mica fred quan parelem de sexe, però igualment la imatge la trobo sensual o sexual, convidadora(fotrame-la, sembla dir) o algo així, digueu-me malalt. I l'esforç de buscar una model i montar una sessió d'estudi també te premi. Un puntet.
En quant a la presentació, no se si és el meu PC pero veig la mà molt cremada i unes taques negres??

cmntez@gmail.com dijo...

Gràcies, Lluís. Espero i desitjo que el meu comentari anterior no t'hagi afectat. Però és del tot d'agrair. El tractament a negre l'he fet perquè entre d'altres coses la imatge ho era a la seva totalitat. El cremat pot ser que ho vegis lleugerament. He treballat la conversió a b/n d'una forma diferent i molt recomenable.

Octavi dijo...

Cris, tu mateix ho has dit, aixó no es sexe.

Com a foto m'agrada (Bona ciuxa si senyor!) Pot-ser una mica més de volum fosc, però m'agrada. Sobretot l'encuadre, no estic d'acord amb el Sergi, una cama mola. I la dicotomia fons blanc / Negre (Pel vestit) mola. Aixó sí, semble feta una mica a corra cuita...

Però tot a aixó MUSEMBLA (primer ministre de Zambia)

cmntez@gmail.com dijo...

Senyor Musembla.

Gràcies per la critica.

Atentament,
Tusemblabé.

Octavi dijo...

leñe!! has cambiao de nom!!!