"Desesperació"

viernes, 4 de febrero de 2011

6 comentarios:

Marçal dijo...

La notícia és ben bé fruit de la desesperació. El que he trobat, és que de notícies com aquesta n'hi ha moltes. Aquesta n'és un clar exemple i ataca de plè el repte de la setmana. Però el Lluís ha estat molt hàbil i sense titular, a tothom ens ha vingut el desenllaç que neix d'una desesperació absoluta.

Bon inici però la del Luís m'ha arribat més endins.

Sergio dijo...

Comento:

La teva foto es totalment correcte, però crec que l'element més important no es fotogràfic, es periodistic: un titular com aquest podria representar qulasevol tema que ens plantejesim al repte. M'hauria agradat veure al senyor aquest davant de l'ajuntament amb una garrafa de betzina a una mà i un zipo a l'altre.

T'haguesis emportat el punt segur.

Lluis-T dijo...

Julita, me ha faltado un poco más de "foto". Sí, leo la notícia y es desesperante, pero creo que puedes explicar lo mismo sin caer en fotografiar la noticia en la pantalla del ordenador sin más. Por lo demás, un placer tenerte como participante en el reto y con ganas de serguir viendo fotos tuyas y tus comentarios y votos.
saludos y hasta pronto.

en Sergi dijo...

Bones Júlia, primer de tot benvinguda, i després anar directe al gra, com veig que ja ha comentat la gent la teva proposta potser s'allunya del que estem acostumats a proposar, potser la mateixa idea amb una realització diferent hauria guanyat punts, per exemple a mi se'm planteja un dubte existencial mirant la fotografia (bé potser tan existencial no és però li dono una mica d'interés, oi?) quina relació té la noticia amb l'espectador del titular, o senzillament és un espectador neutre i reacciona d'aquesta forma perquè és una persona molt empàtica?
Perquè l'element humà que has introduït a la foto potser li podria haver donar una segona re lectura més enllà de la que planteja el titular de la publicació on-line.
Tecnicamnet crec que està correctíssima, has volgut cedir tot el protagonisme a la pantalla del portàtil, per això l'espectador del mateix apareix tallat en un extrem cosa que em sembla molt encertada.
Espero llegir-nos en propers reptes!
Salut!

Damián Costa dijo...

Com algú ha dit, crec que has obviat la part més important de la fotografia: la imatge. La teva composició s'entén més amb la lectura que no pas amb la imatge i no és que no es pugui fer servir lletra a les fotos (que ja s'han fet altres reptes amb aquest recurs), però el resultat ha de ser fotogràfic.
Tècnicament, el blanc i negre tan contrastat dóna aquesta imatge de desesparació: o blanc o negre, res d'altres possibilitats. Crec que ha estat una bona elecció.

Grey dijo...

A favor: Realment has trobat una situació desesperada.

En contra: El recurs que has fet servir, mostrar una pantalla amb un texte, es un recurs que vaig fer servir jo fa un temps. La diferencia la trobo en que en aquest cas, l'informació que mostres es explicativa, i penso que un texte ha de formar part del concepte en que es basa el tema per ser del tot meritori.