145. Res

viernes, 28 de mayo de 2010

8 comentarios:

El Costillero dijo...

Punt, perquè m'ha molat molt la perspectiva (vés per on!), tot i que la d'en Gerard té un joc de llum i una netedat espaterrants (bueno, no només la tècnica és espaterrant!)
Punkt!

Sergio Ruiz dijo...

Punto! Sin saber de qué va el tema de esta semana, en esta foto se puede deducir con un poco de imaginación. Buena idea.

Xesca dijo...

Punt express!

Marçal dijo...

És realment un repte difícil ja que qualsevol cosa que hi apareix entra en conflicte amb el tema. Potser els plats i els bols estan buits però hi són! i les mans, són d'algú!
La foto la trobo atractiva i segueixes amb la qualitat que ens has anat mostrant els últims mesos... Et felicito per l'entrega que hi poses però aquesta vegada no punt.

Lluis-T dijo...

el punto de vista es un clásico tuyo, (ahora mismo recuerdo por ejemplo el reto onírico). Sobre la interpretación de la foto, para tratarse de "res", veo demasiadas cosas en la imagen. Si, claro que están sin nada, vacías, pero para mi funciona mejor una imagen mucho menos cargada de elementos ya que reforzaría la idea de nada. El recorrido visual es extraño, pues en mi opinión es circular, pero funciona bien. Buena foto, pero esta vez no hay punto

Sergio dijo...

La intenció era fer una foto amb un contrast entre una gran quantitat de coses i el no res que contenen, i afegir-hi la sensació d'algú davant de tant de no res.
Es podria definir com a tenir res tenint molt.

M'ho he passat molt bé donant-li voltes als temes aquestes setmanes que he participat, anar pel camí difícil dona molta satisfacció.

Gracies a totes i tots, i visca el Repte!

Lluis-T dijo...

Sergi, moltes gràcies.
Hauriem de fer memòria, però diria que has aconseguit un rècord de victòries consecutives al repte!
felicitats

Gerard dijo...

Sergi, un plaer igualment el repte. En el seu plantejament inicial em va deixar ben parat. Como se representa la nada!!!
He de dir que al veure la teva imatge vaig quedar convençut de que seria molt difícil guanyar. Aquest banquet tan ben preparat amb el component colorístic afegit, resulta molt atractiu i realment representa molt bé el tema. I veient lo justes que han anat les votacions queda latent que qualsevol dels dos podria haver guanyat.
Felicitats per la imatge i la creativitat demostrada al llarg de tantes setmanes.