143. El camí dificil

viernes, 14 de mayo de 2010

6 comentarios:

Marçal dijo...

Ja ho he explicat en l'altre post...

M'agrada molt la sensació de soletat en un mar glaçat del pol nord que li has sabut donar al teu personatge.
Tot i que sembla resignat i convençut a seguir endavant en una direcció concreta, certament el seu cami té pinta de presentar-li algunes dificultats.

Ben parida!

Punt

Lobo dijo...

Veig el camí marcat, i el veig complicat.
Crec que la foto hagués quedat millor sense veure el cantó de dalt.
Punt!

Marc Arisa dijo...

Complicat!!!!

Les dos estan collonudes... PUNT PER TU!!!!

cmntez@gmail.com dijo...

Tots dos heu realitzat grans imatges i totes dues bastant semblants a l'hora de mostrar el camí difícil com el no camí marcat, la tria, doncs. La imatge d'en S.R. ( o SIII) és realment sorprenent a nivell d'ambientació, (el reptes es posaren cada cop més durs encara). L'acció del caminar donant sensació de moviment, el punt de vista baix i pròxim a l'objecte fan posicionar-nos rera ell i ficar-nos a la imatge fent servir també tonalitats càl-lides. Tot el contrari d'en S.E. ( o SII), no m'explanyaré perquè ja he dit contrari, doncs moltbé. Però si direm més poètic i molt més visual acurant l'enquadre per mostrar lo just i suficinet del camí difícil, limitant-lo. Un bon control o interpretació de l'ombra per indicar-nos la direcció de la llum tant necessari per obtenir una bona lectura de la imatge quan aquesta ens vol explicar més. I molt més podréim dir. Tant sorprenent és una com altre però coneixent la trajectòria visual d'en SII em decanto per aquest. punt S.Espín. Bona entrada S.Ruiz i targeta de presentació.

Xesca dijo...

Coincideixo amb en Marçal amb la sensació de soledat que em transmet l'imatge i que m'encongeix el cor.
Espero que el personatge vagi ben abrigat perquè el camí no sembla ni fàcil, ni curt.

Punt!

Sergio Ruiz dijo...

Ok Sergio, intuyo que las votaciones han finalizado. Me ha gustado mucho la experiencia y me sorprendió que nuestras ideas se parecieran tanto. Pienso que eso ha hecho que los votantes lo tuvieran un poco más difícil esta vez.
En cuanto a tu propuesta, pienso que la idea de "camino" está muy bien resuelta con el enfoque selectivo que has hecho. Y la idea de "difícil" con el gesto al caminar del personaje (tú?). Te felicito y agradezco los comentarios de todos vosotros (merci Julius!). Estoy impaciente por ver el siguiete reto.

Saludos!