XLIII repte virust: Desviat

sábado, 7 de junio de 2008


XLIII repte virust: Desviat
Cargado originalmente por EnSergi

5 comentarios:

Octavi dijo...

Les dues fotos em semblen la hostia.

Brutals.

Encara no se qué dir... Es injust voti la que voti.

Grey dijo...

Sere el primer en votar em sembla.
totalment d'acord amb l'Octavi en que les dues fotos son collonudes.
Ara parlare de la teva Sergi.
Molt guapa la foto en blanc i negre.
Molta sort en poder fer-la amb pluja (beneit final de sequera que estem tenint, i beneides inundacions a la expo pels ratas que no volien donar aigua a "los catalanes de mierda").
La idea esta be, pero el que em sembla brutal es una cosa que no forma part de la foto en si, i es que (tros de cabro) has colocat la foto desviada al blog!!!
Totes alineades a l'esquerra i la teva a la dreta.
Fantastic, em sembla un cop d'efecte i una genialitat.
Tens el meu vot i la meva admiracio en un repte en el que crec que no ho tenies facil despres de beure la foto d'en Marçal...

Octavi dijo...

Vamo'pa'llá

Al principi, com diu en grey, jo tb he pensat que ho tenies clar.

Inclós, quant has penjat la teva, al veurela en petita, seguia pensant el mateix... Però...

La teva imatge em fa adentrar-me a un món tenebrós, inquietant on tot son desviacions, camins per escollir.
El contrast, com sempre en tú, excelent, el B/N potent com ell sol, però sobretot la profunditat, la sensació que transmet es brutal.

Punt per a tú!

Sergio dijo...

Bé, primer de tot mil disculpes. El dissabte estava per votar però vaig decidir que ja ho faria diumenge, després de reflexionar sobre quina m'agradava més i perquè. Peró em vaig descuidar totalment... No tinc excusa. Ho sento.

Vamos palla.

Gran foto Sergi. El lloc on t'has parat es genial, té un aire d'Escher, ja que hi ha una certa simetria en els dos costats de la foto. Peró no em convenc que hagis deixat l'horitzó tort, ni que realment això que tenim al davant no sigui un desviament...es una rotonda, que em recorda més a fer voltes com un tonto que a estar desviat.

Lluis-T dijo...

Realment es una imatge que t'has d'aturar una estona per "veure-la". Desviat no se si ho interpreto correctament. El camí es desvia? El pont? la ciutat mateix? Els focos del cotxe?....
La ambientació em provoca misteri, novela negra? angoixa, Sin City'... Mirant la imatge també dona la sensació que el pont queda sota l'aigua...en algun moment. Em sobra foto per dalt i potser un pel de llum en algun punt de la escena, però la ambientació creada em porta a donar-te el meu punt.