Repte-homenatge a Jan Saudek

sábado, 26 de abril de 2008


Fet integrament amb programari lliure.
"La model que no va voler posar en boles"

6 comentarios:

Marçal dijo...

Vista en petit, m'ha semblat atractiva però la del Lluís m'agrada més. Llàstima que la lupa no estigui desaturada com la resta de la imatge. El mànec de la lupa (tallat a lo digital) queda una mica descuidat.

Tot i això, has clavat la punta de la llança a un sac que porta molt bon generu!

cmntez@gmail.com dijo...

La idea és bona. Però coincideixo, espero que això no s'encomani perquè porto dues setmanes coincidint, que li falta més elaboració. És el primer repte, el nivell és alt per part de segons quins participants a nivell de photoshop i això ens fa anar de cul a més d'un i hem de compensar-ho amb fotos menys retocades però amb una idea més original com la teva. Perquè el joc de l'aproximació té molt de Saudek.

Grey dijo...

Ha resolt de manera força original un repte prou complicat. Em manca per aixo una mica mes de cura en l'ambientacio/composicio (crec que hagues guanyat si l'escena estigues totalment nua sense cap element), el colorejat/degradat i la lupa/mirall amb el mateix tracte que la resta de la imatge.
Desconeixo el teu nivell en photoshops o similars pero coincideixo amb en Cris que els que encara estem molt verds em de fer un esforç en altres materies, bon intent imaginatiu!!!

Octavi dijo...

La teva idea es bona però no la veig molt amb el Saudek (pot-ser pq el concec molt poc). Però bé per l'esforç fet i per participar!

Una cosa... el supusat cul es un braç plegat no...?

Whistle!

Lluis-T dijo...

Bona proposta. Crec que hauria millorat amb una ambientació més cuidada, vull dir, treient aquests elements del menjador que no aporten res. La idea de la lupa, en defecte del nu, m'agrada força.

Lobo dijo...

Estic d'acord amb tots els comentaris. Això només s'aproxima a la meva idea inicial, però es difícil executar-ho tot, falta de temps (la vaig fer divendres nit a currecuita), de recursos (utilitzo programari lliure i falta adaptació, res de photoshop!!!!), de tècnica (son les primeres fotos amb la D40), de alcohol (per poder convencer a la model que es fiqués en boles)....
La idea era una dona nua d'esquenes amb una finestra a l'aire i que la lupa treies un cul cel·lulític. El color seria mes com el del Lluís. No m'ha donat temps a investigar programa (Gimp) i càmera.
Però tot arribarà, però el vostre nivell està lluny que sou uns craaaaaaaacks!!!!