Compra compulsiva

miércoles, 16 de abril de 2008


Compra compulsiva, originalmente cargada por 3eses.

5 comentarios:

Mònica dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Octavi dijo...

La teva foto em sembla massa "normal", si es que "normal" vol dir alguna cosa. No sé, no es que sigui dolenta, que no ho es, però nomès es gent que puja per unes escales mecàniques. Porten boses de compra, però no sé...

La teva crec que s'adereix més al tema del repte, però la del Lluis m'ha agradat més en quant a plàstica. Aquest cop he valorat més aquest criteri i li donc el punt a ell nomès per aixó.

Whistle.

Marçal dijo...

No tinc moltes coses a dir però quan he vist la foto, ja sigui per la estreta gama de colors que té o potser els elements, m'ha donat bon rotllo. Les bosses de la gent i les escales mecàniques donen una bona sensació d'entron de compres compulsives.

Et venc el punt! compres?

cmntez@gmail.com dijo...

També l'"absència" de color m'ha cridat l'atenció. El punt de vista arriscat, per tallar caps, és atractiu. El joc de línies de les escales, el fet que pugin les bosses, el fet que avui és diumenge, ho interpreto com una pujada de compres, més compres, més i més.
Voto per aquesta.

Grey dijo...

La foto es bona i em mostra mes clarament el tema de les compres que la d'en Lluis, pero en canvi em dona menys sensacio de compulsivitat, potser si les persones a l'escala estiguessin pujant els esglaons tot i el moviment mecanic, impaciencia per comprar mes i mes.
Aixi que a moment d'ara dono l'empat votant a en Lluis i a ver que passa...
Aixo si, la foto em dona un rotllo foro internet "upskirt" que t'hi cagues, XDDDDD. Coneixies a qui pujaba o et vas arriscar a que et detinguessin per escandol sexual? ;)