FUM FUM FUM

viernes, 21 de diciembre de 2007

6 comentarios:

Sergio dijo...

Molt be nano, novament m'agrada molt la teva foto, però perque no es digui que et tinc en un pedestal, hi ha coses podries perfilar un pél:

La lectura en tres passos que es crea de baix a dalt mola, però es podria potenciar la narració gràfica donant-li una estructura de Pirámide invertida (V), reduint la segona imatge (nose, un 80%), i la tercera encara més (un 60% o aixi)

Crearies un salt de temps més gran entre les imatges (sobretot la primera d'abaix i la segona)i faria que la tercera tingues molta més força. Bé, es una opinió de lector de comics ;).

També he vist que a la part d'adalt tens un dit i mig de negre i abaix només un dit.

Apa, igualment ets un crack.
Mi voto pal nene!

Sergi dijo...

Bé vot expréss per a en Marçal! (que haig de sortir, i després amb el Barça-Madrid i aquestes coses potser no em dona temps!). Les foto les comento, però més tard, ok?

apa

Lluis-T dijo...

Buenas
L'has tornata clavar Marçal. Imatge amb molta força.La primera impressió hem va fer pensar en un tren a vapor. La lectura en tres li dona bon dinamisme i la perspectiva contrapicat un punt de vista gens fàcil de llegir. Gran contrast del B/N, gran fum (és real?)
Potser hagués fet la sequència en ordre invers.
I ja per quixar-me, el negre es massa negre.
Un puntet

Octavi dijo...

Com diu el Lluis, imatge amb molta força. Però molta. M'agrada no només la composició i l'ús del blanc i negre sino la idea en sí.

Felicitats xaval, estic esmaperdut i bocabadat!

Molt i molt xula!

Puntet pel nen!

Lluis-T dijo...

Com es nota el "paron" Nadalenc, no? poca afluència pel repte

Octavi dijo...

Repte xiulós-nadalenc-jaentincprouamblafamilia...