El menjar Japonès

viernes, 14 de diciembre de 2007


Bon profit!

11 comentarios:

Octavi dijo...

Independentment de la xiulada del Mike, la teva foto es preciosa i punt. Es perfectament japonesa en tot. Encuadre collonut, composició perfectament estudiada, plástica preciosa... I lo millor... Arrós a la cubana!!!

jojojo, crec que no havia vist mai un arrós a la cubana així...

M'ecanta, es preciosa de la hostia!! I el vermell com a punt de color... Brutal.

Un deu per a tu!!

Octavi dijo...

Mike Xiulós!!!


Buuuuu!! Fueraaaaaaa!!!! (La gent s'apreta contra la porta d'entrada) Fueraaaaaaaaa!!!!! (Apurreen el vidre) Buuuuuuu!!!!!

(Suposo que la paraula "apurreen" us arrivarà al cor...)

mike dijo...

em sap greu no haver participat en el repte que em feia molta ilusio, pero estic malalt desdel dijous.

en quant a la foto es brutal marçal,l'octavi ja ho ha dit tot, es super simple pero t'ho has mirat molt abans de fer-la, te l'has preparat moltissim i aixo es nota en el resultat final.

m'ha costat pillar-ho pero es la puta bandera de japo tio! haahha i tambe mola com has deixat els palillos. pero realment els japos MAI deixen els palillos aixi, dona mala sort, sempre els deixen horitzontalment entre tu i el plat. pero aixo no t'ho critico, pero el qui es menjara aquest arros a la cubana no es un japo, segurissim.

es que no se que dir, quan hi ha fotos tan bones que vols dir mes no?

ah, tambe magrada molt que sembla tota una succecio de rectangles cada un dintre d'un fins arribar al punt, ho havies pensat aixi?

les sombre estan molt ben parides, aquest petit contrast esta en el seu punt.

en fi, pues ja tens una foto per dir que has anat al japo o per timar als clients que controles de menjar de japones.

apa,ens veiem^^

Mike Xiulós.

Sergio dijo...

Marçal, vull una foto de la teva cara per fer un altar a casa i idolatrar-te, jejeje.

Felicitats, encara que en Mike presentes una foto em sembla que guanyaries (jeje, Mike no t'ofenguis, hi dic per crear una miqueta més d'espectació ;) )

Sergi dijo...

Menjar/Japonés. Japonés/Menjar. Qui guanya? (res no em feu cas...).

En quan a la foto, li trobo algunes pegues (no, no m'he tornat boig, encara!) a nivell de composició, és només una apreciació personal, però l'espai inferior el trobo massa pronunciat, l'omples amb el joc d'ombres, i això està bé, però com tots sabeu (o haurieu) la part inferior de l'imatge sempre rep més força alhora de llegir una imatge, és per això que amb tant espai per sota a mi la vista se m'escapa una mica per sota, però que és una apreciació personal res més, la resta la trobo genial, la llum, la disposició dels elements (potser tampoc hauria creuat els bastonets...) el plantejament zenital, i la idea, que dir de la idea... ;D

Lluis-T dijo...

Buenas,
Fantàstica imatge, crec que ja queda tot dit. No estic gens d'acord amb en Sergi, no crec que en aquest cas aquesta regla es compleixi, a mes li dona punt de surtida i direccionalitat a la llum.
Bona llum, composició perfecta, profunditat molt ben aconseguida amb aquesta franja de llum per sota. El punt de vista crec que va buscant el format de la la bandera del Japó, molt originalment aconseguit amb aquest fantàstic arròs a "la cubana", però anant més enllà, jo quasi veig la bandera imperial del Japó. La observació del "palillos" hem sembla anecdòtic.
Boníssima feina i un puntent, encara que no els necessites.

Miki, la malaltia ho excusa tot, així que ànims i que et milloris.
Salut

Damián Costa dijo...

Lo siento pero mi punto es para el Mike... para ver si se recupera...

Me ha encantado la foto, Marçal... parece que ha sido bastante unánime... y como ya está casi todo dicho, sólo quiero comentar que no estoy demasiado deacuerdo con el Sergi... vale que la parte inferior sea la que más fuerza tenga a la hora de leer una foto, pero el hecho de que se vean 3 cuadros concéntricos alrededor de la bandera, hace que a mí "se me vaya" la mirada directamente a la bandera... así podría decirse que en realidad Marçal consigue que evitemos el "despistarnos", focalizar otras cosas, dándoles falsa importancia... nos "guía" hasta la bandera... después tenemos que hacer un esfuerzo para fijarnos en los otros elementos: palillos, esterilla, sombras, etc... el triple encuadre y la diferencia de colores con el resto de la fotografía hace que focalicemos nuestra atención sobre la el tema... pero lo demás no es accesorio: sin la mesa, la esterilla, el plato y el juego de luces y sombras no nos guiaría la mirada...

Me ha gustado, sí señor...

Por cierto, a mí tampoco me gusta que se crucen los palillos, pero no diré que yo no lo haría, porque seguramente a mí no se me hubiera ocurrido esta foto...

He dicho.

Marçal dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Marçal dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Marçal dijo...

Bon dia! Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. Mike, espero que ja estiguis recuperat i a punt de participar al repte que algun dia farem. El que comentaves de la succeció rectangles, va anar sorgint a mida que vaig anar posan els elements que tenia. I sense saber-ho al principi, això es va anar tornant en el recurs més important de la foto. Hi va haver un fort estira i arronça de moviments entre rajola, esterilla i plat.

Els "palillos" els vaig posar creuats des del principi i no els podia veure de cap altre manera. Per mi, era important tenir un punt de "desobediència" en una composició plena d'angles rectes.

Igerdients: Arròs sos, tomaquet triturat cidacos, palillos i esterilla de la tenda dels chinos, plat d'ikea, rajoles sobrants de la casa del meu germà.

preparació: Més tard a : www.fotofont.net/arrosambtomaquetesferificat.jpg

Evinchi dijo...

Joer, que ganas de un huevo frito de los de mojar, así de repente.