Repte CXXVI: "Secuestrador"

viernes, 15 de enero de 2010

14 comentarios:

El Costillero dijo...

Punt!

Marçal dijo...

M'agrada que sigui l'entorn del secuestrador el que ens porti la seva imatge. Una imatge molt pel·liculera que hem vist tantes vegades però que ha sabut recrear molt bé.

Tens el meu punt

Sergio dijo...

Punt.

A part de la perfecta ambientació (una mica peliculera això si) mèncanta el tó de la imatge. La il·luminació emtransporta a un espai tancat sense finestres, un autentic zulo.

Gerard dijo...

Punt.
Molt bona ambientació i posada en escena. La veritat és que acollona una mica, i em sembla estrany que tinguis tants elements relacionats amb el tema. No tindràs algú segrestat oi? Revisaré els diaris per si de cas.
Felicitats.

Lluis-T dijo...

punt. Comento desprès. (de debó, de debó)

en Sergi dijo...

un punt més, no diré que comento més tard per si de cas, però ho faré...

Damián Costa dijo...

punt! (demà comentaré)

Lluis-T dijo...

has tingut una feinada preparant tots els elements del bodegó... o potser no? Com diu el Gerard, això acollona, a lo hostel.
la il.luminació te aquest punt càlid dels focs encesos per fer servir estris de tortura, que cremen en segon plà mentre es va trinxant a la victima. Premi per la ampolla de CHLOROFORM.. punt

Marc Arisa dijo...

Gracies a tots.
Ara a reptar

Xesca dijo...

Bona nit a tots!

Ei Markitus, chapeau, fins i tot jo t'hagués votat :)

Havia pensat en una cosa així però com que era lluny de casa no disposava d'objectes, de tota manera, no t'hagués arribat ni a la sola de la sabata perquè no hauria passat massa més que d'uns plànols, fotos i cintes de video, i para de comptar.

Espero, com diu en Gerard, que no sigui un escenari real... ;)

Felicitats monstre!

Marc Arisa dijo...

Collons gracies a tots em posareu vermell.

No es un escenari real, però d'això es tractava... jeje... he juntat coses que tenia per casa i coses velles del taller del meu avi que podien semblar d'una escena tipica i altres coses que l'hi he donat forma.

Crec que hi ha agut un detall que ningú ha vist, que m'agradaria que el sapiguessiu, potser pq no es veu gaire be o només pq no l'heu volgut comentar. Hi ha la figura del secuestrador pq hi ha el cigarro encès i també la secuestrada, hi ha un mirallet i reflexat hi ha una cara d'una noia.

Gracies per els elogis.

Xesca dijo...

En el cigarret sí que m'havia fixat però la noia no la trobo... :(

Marc Arisa dijo...

La noia, està, en la part dreta de la foto, entre la botella de chlororform i la camera de video hi ha una especie de lupa, com un mirallet circular, doncs reflexada hi ha una noia amb la ma alçada, com si volgues sortir.

Esta poc resaltada i un pel desenfocada, cosata de veure. Es subliminal.

Lluis-T dijo...

collons si est``a amagada!