La Puta Crisis

viernes, 20 de marzo de 2009

10 comentarios:

Lluis-T dijo...

Voto por mi tocayo, me ha encantado la idea de la bañera para representar la crisis. El punto de vista arriesgado pero funciona. Buena saturación, me encanta como te ha quedado el agua.En fin punto para romper el hielo.

Marçal dijo...

Hola Lluís i benvingut al repte! No tinc gairebé res a dir en contra d'aquesta foto que molt bé representa un moment de crisi absoluta. La idea és molt bona tot i que l'execució de la foto podria estar una mica més treballada. Bon començament i esperem que segueixis venint per aqui.

Marçal dijo...

Ben mirada, retiro lo de la falta de cura a l'hora de l'execució de la foto ja que crec que tot està bastant al seu lloc. Però m'agrada més la del Sergio...

N'Arnau dijo...

Salut Luis i benvingut!Sent per mi les dues fotos d'allò més apropiades pel repte proposat he acabat optant per la d'en Sergio per un tema més aviat de feeling i primera impresió ja que les dues les trobo que van bastant a l'hora...Aquest cop no hi ha punt.Potser en una propera ocasió.Tot i així bona feina.

Octavi dijo...

Hola, benvingut al Repte!

La veritat es que es dificil escollir pq les dues tenen conya i estàn ben parides.

De la teva m'agrada sobretot lo directe que es, i l'aigua parada es un detall collnut, que fa que moli més la foto un cop ampliada. A més, tb t'imagino a la dutxa montant el percal jojojo... Està molt currat.

Punt per a tu.

cmntez@gmail.com dijo...

Benvingut, Lluís!

El Costillero dijo...

Benvingut i Punt-T!!

Luis dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Luis dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Luis dijo...

hola a todos,lo siento por contestar un poco tarde,a partir de ahora nos veremos los pixeles por aqui,gracias por los comenterios,me gusta la idea de compartir criticas y puntos de vista con otros fotografos,eso siempre es productivo,pues lo dicho,señores,ya nos iremos conociendo,salut y buena luz.