Líneas

viernes, 2 de enero de 2009







2 comentarios:

Sergio dijo...

M'agrada com has abordat el tema i en gran mesura la composició, la llum i el tracatament posterior de la imatge. Només dir que t'has passat una mica amb l'enfoc i per això a les parts menys nítides et començar a apareixer els típics "artefactes jpg". Poder hauries d0'haver fet servir una mascarà per tenir diferents nivells d'enfocs a la imatge postproduida.

Tot i això punt per tú.

Grey dijo...

Es nota es nota... Es nota un esfoç en tots els ultims reptes en donar el plus que algun impresentable t'habia reclamat no fa pas gaire temps...
Amb mes fortuna, amb menys, normal, es el que ens passa a tots a l'hora de mirar de sorprendre cada cop, es molt complicat. En aquest cas veig l'intencio, pero el fet de que no hagues "composat" llums i elements de la mateixa manera que tu em fa votar per un altre banda desgraciadament (sempre pensant en la "sencillessa" de la imatge en aquest cas). Tot i aixi igual que hi ha evolucio (aprofitament de l'aprenentatje que es el que mola mes al repte, no tothom n'es capaç ni de lluny) en alguns casos tecnicament i en el teu cas el veig clar en quan a "vull aprofitar mes del que esteu acostumats el missatge a les meves fotos", aquesta vegada em desvio... Vas be i en el futur espero col·larte-la i i fotre't, tambe be ;)
Salut!!!