¡Guerra de Robots!

viernes, 16 de enero de 2009

6 comentarios:

Sergio dijo...

Collons, dificil això!
Punt per en Cristo:
Amb una imatge més estàtica em transporta a un possible ring de robots i m'expressa molt bé la idea de conflicte amb el reflexe. Igualment la teva esta molt bé, una imatge molt viva.

en Sergi dijo...

Imatge bruta, que sembla dir: "són robots però no són tant diferents a nosaltres". Si la d'en Cristo busca una visió estàtica, més elegant, aquesta és pur moviment, fins i tot arribant al kaos visual, hi ha dos robots? tres? és un todo contra todos? La distorsió del que ens mostra la foto, li dona més carga de violència, i la fa més crua. Crec que aquesta foto té un punt que li manca a la d'en Cristo, que sense llegir el títol, s'enten, o es sobreentén millor el que vol expressar.
PUNT 4 YOU

Grey dijo...

Punt rapidet. Ben trobat la sensacio de moviment tal cual succeiria a una batalla.

Marçal dijo...

Aquest moviment ajuda molt a donar la impressió de descontrol i lluita oberta. El monotò que utilitzes també va bé per donar-li un toc tenologic i poc humà.

Té elements que em fan creure que una querra entre robots és possible i m'agrada

Punt

cmntez@gmail.com dijo...

Bona feina!

Lluis-T dijo...

Arribo tard, però al menys volia comentar la foto.D'acord amb els comentaris, realment l'associació a guerra de robots, que és el tema del repte, és molt directa. Tot i que podia semblar caòtica en la elaboració, crec que el resultat final és prou equilibrat. Inclús aquestes taques negres es podrien interpretar com "sang" robòtica (entiendase grasa o aceite de chatarra). També em dona un aire a aquella peli del planeta aracnido...bona foto