Volies REPTE?...Doncs REPTAT estàs!

miércoles, 8 de agosto de 2007

10 comentarios:

Lluis-T dijo...

uuu! que miedo! Votad malditos!

cmntez@gmail.com dijo...

La teva foto és agressiva i molt potent visualment. És d'agraïr el fet de veure un gran espai en blanc. Es nota que ets votant d'IC-V i has fotografiat un plaça de braus que ha diexat de ser-ho, símbol de l'avanç nacionalista en aquest país miserable. El contrast de la imatge no el puc valorar per això del cal.librat de les pantalles. Realitzes un joc fàcil amb les diagonals (que vas estudiar a l'IEFC?) però cau simpàtic el fanalet mitg perdut(què no sabies a on col.locar-ho, o què?). Li falta equl.libri, i no em surtis amb allò; Es ka el tema es en construcció...
Tot i això la teva multi-imatge s'acosta més al tema proposat i el punt a de ser per tu.
No et preocupis ara vaig a criticar la del master.
Cristo Mejide.

cmntez@gmail.com dijo...

Barcelona, Eixample gay: 1 point.

Sergi dijo...

Evidentment, el més destacable de l'imatge, és el "contruir" la foto a partir de fragments (que gran era Hokney!) Molt adient la aplicació de la tècnica al tema, bona execució (masa enfocat per ser teva Arnau, però que hi farem...). La escena no em resulta tant interesant la veritat, com imatge te molta força.
És contundent.

N'Arnau dijo...

Salut!Amb el vostre permís i sense voler interrompre el lliure pensament de la deliberació faig saber què demà a primera hora marxo de Barcelona cap a la muntanya i no torno fins diumenge vinent( sense la conseqüent possibilitat de connexió a Internet)...O sigui que un cop hi hagi resultat i sigui quin sigui aquest confio en el vostre bon sender i per donar-li continuïtat a aquesta bonica fórmula del REPTE.

isma dijo...

donçs..... m'agraden les dues i molt!!!.
No se...no se.... creo que me abtendrè.....

Damián Costa dijo...

Bien... Lo encontré...

He encontrado un ordenador con internet perdido en el inferno del sótano del hotel (estoy en Mallorca por eso no he votado todavía: no sabía que había Internet, y después de preguntar a 3 personas distintas, lo he encontrado).

Bien, me situo. Las dos fotos me gustan y todo eso, y toda la enjabonada que queráis. Pero mi voto es para ARNAU.

Debo decir que evidentemente, mi visión técnica de las fotos está (y estará siempre) a años luz de las vuestras, por lo que nunca (o casi nunca) os haré una valoración técnica, pero sí puedo hacerla temática. O, al menos, eso creo yo. Y mi madre, que para eso me quiere tanto.

Y la que más me gusta en ese aspecto es la de Arnau. Implica muchas cosas (y paso de valorar si se adecua al tema del reto). La de Arnau implica una previa destucción del contenido previo para construir el contenido actual, una construcción explícita del continente, una construcción implícita del mismo continente dentro de nuestra imaginación (el conocimiento previo que tenemos del lugar y la inexactitud del "collage" es lo que nos lleva, inconscientemente, a recrear el lugar en nuestra cabeza) y, evidentemente, la situación inacabada del contenido fotográfico.

Ya me imaginaba que alguien había hecho algo así alguna vez y supongo que el tal Hokney que nombra Sergi es uno. Pero eso no quita mérito.

No me alargo más que Carmen me espera con un cocktel en el bar.

Damián.

PD: también me gusta la de Lluis, pero no me pagó el jamón que le pedí.

Sergi dijo...

I ara què? l'Arnau ha resultat guanyador del primer repte, però no pot proposar a ningú, ni tampoc pot enviar la foto. Si que ens surten inconvenients aviat! que voleu fer nanos?

Lluis-T dijo...

Snif, que bonito era ser "Master"..En fin, lo que podemos hacer es enviarle un SMS a nuestro nuevo Master para que se decida, si es que lleva el móvil encima y si nos envia el nuevo tema yo lo cuelgo en su nombre.
salud

Octavi dijo...

Mola, pero el rotllo a troços, no sé....