El Reto

martes, 7 de agosto de 2007


12 comentarios:

Sergi dijo...

No vam parlar del tema de comentar o no les fotos fins a les votacions, però per si de cas, si algú te alguna cosa a dir, jo esperaria a que estiguessin les dues propostes penjades, ok?

Molt bé Lluis (no per la foto, que no la puc comentar encara... ;D) per llençar-te i ser el primer!

N'Arnau dijo...

Com qui diu, el Master juga a "casa" i te factor camp a favor...Però ja se sap allò de..."Quién rie el último... se lo folla todo y más"...O algo per l'estil...

Lluis-T dijo...

em sebla que era "rie mejor", caspita pardiez

cmntez@gmail.com dijo...

Lluís, rei.
La teva imatge és preciosa. Té un molt bon "positivat" i el contrast de la freda i dura pedra amb el cel núvol és atractiva, té potència.
Com a imatge única, de veritat, és bona. Però no t'acostes al tema. A no ser que siguin els ciments de la teva nova casa.
El recurs fàcil a guanyat en aquesta ocasió. No puc donar-te el punt, ho sento... No ho sento tiu! Sóc Cristo Mejide!.

cmntez@gmail.com dijo...

Sant Pol de Mar: 0 points.

Lluis-T dijo...

Cristo, encara pots canvir d'opinió traïdor, quant t'ha pagat l'ARNAU? Et pagaré el doble.

Sergi dijo...

Jo al contrari que en Cristo, si que veig la construcció en els 3 planos, el anar cap amunt en la lectura (perquè la imatge és llegeix cap amunt). La fa sútil, sencilla, elegant.

Sergi dijo...

després de molt pensar, i intentar decidir si habia de votar la més adient al repte o la que més m'agradés personalment, he decidit votar la imatge d'en Lluís.

Ale doncs ja estem, de moment empatats! (Damià, Xaxo Isma, on esteu?)

N'Arnau dijo...

Salut!Amb el vostre permís i sense voler interrompre el lliure pensament de la deliberació faig saber què demà a primera hora marxo de Barcelona cap a la muntanya i no torno fins diumenge vinent( sense la conseqüent possibilitat de connexió a Internet)...O sigui que un cop hi hagi resultat i sigui quin sigui aquest confio en el vostre bon sender i per donar-li continuïtat a aquesta bonica fórmula del REPTE.

cmntez@gmail.com dijo...

Veus coses a on no hi han.

Octavi dijo...

Que maca, tiu! Preciosa!! Ets la polla en vinagreta!!!

(Pq en vinagreta? mai ho he entés...)

Lluis-T dijo...

Gracies!