"Necessita millorar"

domingo, 14 de noviembre de 2010

7 comentarios:

El Costillero dijo...

pun!

Lluis-T dijo...

aqui mostres un sector que també clarament necessita millorar, i molt. I el tractament en B/N encara enfatitza més aquest futur un pel fosc del sector inmobiliari.
Tot correcte, però em quedo amb el tractament que li ha donat en Ramón.

Damián Costa dijo...

Te voy a dar mi punto sobretodo porque me he enamorado del B&N que has usado. Porque creo que encaja bien en el tema. Y porque la foto está bien hecha.

Pero, me molaría mucho verte algún día arriesgar un poco con la cámara, no sólo con el concepto (como aquella foto de las escaleras). El reto de Ramón esta semana es un ejemplo: el riesgo del "aquí te pillo..." mezclado con la idea jugar con el significado del tema.

Tú foto es cojonuda, de tan cojonuda que no tiene peros. O yo no se los sé ver.

Sergio dijo...

Punt!

Tot i que cap de les dues no hem transporta al tema del repte, entenc que el tema era molt difícil. Les dues parlen de la crisi, i ni tan sol de manera exclusiva, ja que edificis a mitges i vagabunds ja n'hi havia abans de l'època maleïda.

Guanyes per tècnica, només que en Ramón no hagués fet servir un p. movil crec que li hagués donat el punt a ell, per allò del fotoperiodisme.

Bon repte a tots dos!

Lluis-T dijo...

fent una mica de debat, jo estic una mica en desacord amb en Damià i en Sergi Espin en el tema d'haver fet servir el mòbil o de la pobre qualitat. Precisament això es el que més m'ha agradat. El repte era "necessita millorar" i la seva foto obviament ho necessita pels cuatre costats, és una foto tècnicament pèsima, el senyor per mi és un afegit, que també podria millorar, pobre home, pero la millora clara va en la tècnica...
salut
Per cert, quina baixa participació. !

Lluis-T dijo...

Per cert, Marçal crec que et toca reptar de nou!

Grey dijo...

Buenu, poc a afegir a l'imatge, al marge de que una de les meves intencions era, ja que estaba segur que la teva fotu sería impoluta i fantastica, competir amb l'antitesi fent el més allunyat posible del que tu presentaries. I així ha estat.

En el teu terreny no et guanyaré mai a diferencia d'altres, i això em fa tenir que pensar més del compte alhora d'enfrontar-me a tú. I sempre es un plaer.

La construcció com a sector, aquesta construcció en concret, tot necessita millorar. Però un dubte me asalta la cabeza: Tant gran t'estàs fent que t'en vas a mirar les obres que fan pel carrer? XDDDDDD

Felicitats i bon repte!!!