Repte LXXX: Versus

viernes, 20 de febrero de 2009

8 comentarios:

cmntez@gmail.com dijo...

Sorprenent autoretrat. Estic captivat per aquesta gran interpretació. Millorar tècnicament és evident que ho fas a cada setmana però si hi ha un detall que no passa inadvertit és la interpretació i posta en escena. Un 10 a l'equip de producció. En quant al tema. No entenc l'enfrontament, tot i què comprenc el significat de tal oposició. "Me lo explico" De l'explosiu enfrontament d'aquests dos sentiments raja com un prim fil de llet(l'adjectiu i dos noms últims trepitgeu fort la darrera consonant per aturar el ritme de la lectura) la puresa proteínica de les relacions.
Punt, bona ambientació.

Lluis-T dijo...

que pena que falla la técnica, jajajajajajajajajajajajajaja

fuera coñas, impresionante Robert Mitchum en la noche del cazador, clavado. Personalmente me impresionó la actuación de la noche de bodas...
que mejor referencia para el tema del reto que evocar los sentimientos encontrados de amor y odio que se dan en esta peli. Y me encanta como has resucitado las luces y sombras del cartel que se editó en su día.
Me rindo ante esta obra maesta. Punto.

Sergio dijo...

Molt gran noi. Un molt bon autoretrat. Només m'agradaria que les lletres de les mans semblessin més tatuatges, però es un detall ridícul comparat amb la interpretació i la il·luminació aconseguida.

Punt per tú!

N'Arnau dijo...

No és original i és més que evident però això no treu mèrit a les energies emprades en aquest repte.Però resulta simpàtic a la vista.Punt per tu noi.

Marçal dijo...

Super Ramón! És una foto amb molt de ganxo i uns punts calents molt marcats (cara i mans) que la fan interessant.

Una recreació duta a terme amb molta destresa!

punt per tu

en Sergi dijo...

Com diu l'Arnau original no és, però això encara es un punt més al teu favor, entenc que quan planteges tirar endavant una idea tant explotada, una idea que està en l'imaginari col·lectiu, t'has de plantejar fer-ho molt bé o t'arrisques al fracàs més absolut.
I en el teu cas crec que has triunfat, la posada en escena i l'acting estan més que aconseguits, la llum està ben executada, o sigui una molt bona foto, només puntualitzar que el format em resulta algo estrany, no és un 4:3 per poc, sé que pot semblar una tonteria, però per donar més força a la imatge estan bé els formats més "estables", però és una petita puntualització tècnica que no resta el més mínim mèrit.
Felicitats i punt per tu!

Octavi dijo...

Es brutal, pq dir més. T'ha quedat molt bé. Estar claríssim que cada dia ho fots millor. I tot ha quedat prou bé, interpretació, llum i técnica.

Un clasicazo ben portat.

Punt i repunt.

Grey dijo...

Gracies a tots. el repte no es més que una manera d'obligar-se a aprendre i en totes i cadascuna de les vostres fotos em fixo per despres poder dur a terme tot el que he aprés. Jo també he quedat força satisfet amb el resultat (amb errors) pero sobretot amb la progressió de la que parleu... Prenc nota dels detalls tecnics que m'apunteu...