Món Oníric

jueves, 27 de septiembre de 2007


6 comentarios:

isma dijo...

joder...joder...joder....el dia que sueñe eso...pegarme un tiro hermanos....cosa mas rara coño!...
pero una cosa...vosotros soys fotografos o consumis lsd para desayunar todos los dias...?
mare de deu senyò....

isma dijo...

donçs...penso que ni tù ni el xaxo rubio li heu posat massa entusiasme a les fotos ...ninguna em diu res de res...es mes os foto bronca, per que amb el nivelazo que teniu podieu haber fet unaltre tipos de instantanea molt mes elaborada y no tan "onirica" (encare quel enunciat del repte fos això)
ho sento nenes pero ....no me gusta ninguna de las dos.....
de bon rotllo ,sou massa bons com per fer aixo...
una abraçada.

N'Arnau dijo...

En Lluis repta en sergi i li possa com a tema "Oniric"...I va i jo escric en comentaris, i cito textualment..."¿Duelo de titanes?...Apa nois,foteu-li fort!" i va L'Isma i possa que això és un nyap dit així de manera fina...Joer!Pos quasi que estic que no sé...Que us sembla si repetim... i a veure com queda?Es que votar per votar em fa com mandra...

en Sergi dijo...

no vull ser pesat, aquest cop no us ho prengueu com algo irònic o de mala llet, però un possible comentari hauria estat:

Trobo encertat que optis per una imatge desenfocada per tractar el tema oníric, veig doncs que vols reflexat un món oníric intangible, volàtil, o si més no que no s'asembla al món físic diari. El problema és que radera unes bones intencions veig certa mancança de força visual, el plantejament com he dit és molt vàlid, a nivell compositiu l'imatge és correcta, recolzant la columna sobre la línea aurea esquerra reforçant així una lectura oberta de la imatge, fent-la més volàtil si cap, però veig que guanyaria força si poguessim veure més imatge, es potser una mica tancada, o si més no, el tall no em resulta massa agradable a la vista. Potser resulta una mica monotona visualment, però el fet d'aconseguir reconeixer figures en l'abstracció ja genera prou interés.
Fent una valoració final crec que el plantejament és bó, potser la execució no em resulta tant encertada, però tot i així crec que la tècnica s'adiu al tema tractat (una mica recurs fàcil si seria...).

Lluis-T dijo...

Oralé, gran comentario,

Octavi dijo...

Di que si Sergi i Lluis, els dos ens feu disfrutar!!!!